Sofie – ADOPTED

25 April 2017

Sofie – ADOPTED

Pisicutele Animal Life
Astazi: SOFIE
Se spune că unii din noi ne naștem sub o stea norocoasă, alții mai puțin. Vrem să credem în cele din urmă că și Sofie va avea steaua ei norocoasă, cu toate ca a trecut prin multe chinuri.
Cu un ochișor care nu a mai putut fi salvat ulterior și cu un picioruș paralizat, până nu demult, Sofie își ducea veacul printre copiii. Curtea Palatului Copiilor era căminul ei, un cămin care se pare că nu i-a fost propice.
Ne dorim pentru mogâldeața aceasta de nici 2 anișori o familie care să îi ofere sanșa la reabilitare, cu toate că micuța s-a obișnuit uimitor de repede cu lipsurile cauzate pe nedrept de viața de stradă.
Sofie este pur și simplu o încântare la casa omului. Un suflet blând și naiv, topit după afecțiunea celor din jur. Poate că este de 2 X frumoasă față de orice altă pisicuță care se înscrie în tiparul perfecțiunii, tocmai datorită curajului de a se lăsa ajutată și iubită de oameni. Știe să fure rapid orice inimi, așa că nu ezita să vii să o cunoști!
Destinul ei nu trebuie să rămână la fel de gri. Ea merită mai mult, merită o familie! Dacă vrei să fii tu steaua norocoasă și să închei oadevărată poveste de viață într-un mod fericit, așteptăm mesajul tău privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu
—————————————–
Data nasterii: Martie 2016
Sex: Femela
Foloseste litiera: DA
Prietenoasa fata de catei: NU STIM
Prietenoasa fata de alte pisici: NU
Sterilizata: DA
Deparazitata intern/extern: DA
———————————————-

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.