Sidney

15 September 2017

Sidney

Data nasterii: August 2012
Sex: Femela
Talie: Mica (Greaban: 33cm)

Cine-i poate refuza mutrișoara asta dulce și inconfundabilă? Cine a văzut Ice Age știe despre ce vorbim.
Sidney este o cățelușă care s-a luptat mult, mult timp cu prejudecățile. Niște acuze nefondate, i-au adus o penitență incompatibilă cu caracterul său jucăuș și de o drăgălășenie care depășește orice cote. Acum ea este în căutarea unei alte familii, poate mai receptive la nevoia ei de dragoste și de libertate.
Este deja un fapt notoriu că acei căței de talie mică sunt sunt jucăuși și drăgăstoși, Dar Sidney duce ștafeta la un alt nivel.
Sydney nu este genul de cățelușă care să se lingușească prea mult, care să sufoce. La cei 5 anișori ai ei, a învățat să fie mai degrabă independentă, dar mereu gata pentru orice mângâiere. Este destul de posesivă din punct de vedere teritorial, de aceea, credem că este potrivită unei familii care nu mai deține și alți câini, în special femele.
Sidney este o bucurie la preajma omului, un ghemotoc de fericire pe care chiar ai vrea să îl ai în preajmă. Haide să o cunoști.

Daca doriti sa adoptati aceasta catelusa va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.