Sarah – Adopted

6 October 2016

Sarah – Adopted

Despre instinctul matern la a14316957_10153895651762043_4105099570907265162_nnimale – și în special la pisici – și felul în care adoptă ele alți puiuți aflați în nevoie s-au scris și s-au auzit multe. Dorim să întărim veridicitatea acestor lucruri, aducând-o astăzi în atenția voastră pe gingașa Sarah.

Pe noi ne-a impresionat această micuță, atât prin blândețea și gingășia fără margini, cât și prin puterea nu doar de a supraviețui, dar și de a-i crește pe cei 3 pui ai ei. Este o pisicuță foarte mică – credem noi că datorită condițiilor vitrege pe care a fost nevoită să le înfrunte, iar partea de codiță care i-a mai rămas ii este fracturată.

Cu toate acestea, Sarah a găsit puterea de a salva de la moarte sigură încă 5 ghemotoci fragili, pe care i-a adoptat și i-a hrănit întocmai ca pe proprii pui.

Sarah, nu doar ca este o învingătoare, dar este și o salvatoare de vieți. Temperamentul ei bland și docil topește inima oricui. Un colțișor cald, ferit de toamna ce va veni cu ploile si vijeliile ei este cea mai de preț răsplată pentru mititică asta. Această frumusețe care își poartă cu modestie numele de origini divine așteaptă cu nerăbdare și emoție o veste bună și pentru ea. Este sterilizată şi deparazitată intern şi extern. Daca dorsti sa o adopti, te rugăm să ne contactezi printr-un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  • 4 × 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.