Queenie

9 October 2017

Queenie

Data nasterii: Iunie 2016
Sex: Femela
Talie: Medie-Mare (Greaban: 49cm)

Queenie este o minunată cățelusă cu un caracter aparte. Așa cum îi spune și numele, ea aduce ceva din aerul și sobrietatea specifică regalități. Este o cățelusă care nu se avântă oricum și la oricine, preferă să își ia timp pentru a studia situația și omul. Nu se atașează rapid, ci doar după ce își dă seama de intențiile celor din jur (efect advers al vieții dintr-un adăpost pentru câini, dar perfect recuperabil cu multă iubire și vorbe dulci), însă atunci când lasă garda jos și se atașează, vei fii sigur că meriți din plin acest lucru!
Quennie este o cățelusă iubitoare și prietenoasă cu alți câini. Este capabilă să ofere dragoste și devotament fără margini, dar nu o vei vedea sărind în sus de bucurie la orice gest. Este mai degrabă rezervată și dacă nu este sigură de intențiile oamenilor, preferă să fie ignorată.
Este o cățelușă care respectă și, prin felul ei unic de a fi, este la rândul ei respectată.

Daca doriti sa adoptati aceasta catelusa va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.