Missy

15 September 2017

Missy

Missy, este o birmaneză tinerică care tocmai și-a încheiat cu brio misiunea de mămică, iar acum este gata să ajungă în casa unei familii mărinimioase. Povestea pisicii și a puișorilor ei arată partea frumoasă a acestei lumi. Ei sunt sunt dovada mărinimiei unor oameni care au găsit pisica foarte tânără, gestantă înfruntând pericolele străzii, fără adăpost. Au adăpostit-o repede, fără a mai sta pe gânduri, iar a doua zi, oaspetele lor patruped a adus pe lume 3 minunății.
Pisicuța este foarte iubitoare, gingașă, ca orice birmaneză, chiar dacă uneori tinde să devină posesivă cu mâncarea și teritoriul ei. De preferat ar fi pentru ea o familie care să nu mai aibă alte pisici, astfel încât să poată trona în căminul ei ca peste un regat, pentru că da, ea este o prințesă cu ochi de gheață.

Daca doriti sa adoptati acesta pisicuta va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu
#pentruOViataSanatoasaAdoptaUnAnimal

————————————-
Data nasterii: aprox. Septembrie 2015
Sex: Femela
Foloseste litiera: DA
Prietenoasa fata de catei: NU STIM
Prietenoasa fata de pisici: NU
Deparazitata intern/extern: DA
Sterilizata: DA
————————————-

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.