Miro

5 September 2017

Miro

Data nasterii: Februarie 2016
Sex: Mascul
Talie: Medie (Greaban: 49cm)

Puteți rezista acestor urechiușe nărăvașe acompaniate de o pereche de ochi blânzi, veseli și iubitori?
El este Miro, un cățelandru care a venit pe lume acum un an și jumătate. Cu toate că este mai mult decât și-ar imagina cineva: sensibil, iubăreț, ascultător, plin de recunoștință, mereu gata de a primi chiar și cea mai mică fărâmă de atenție, bucuros să petreacă timpul cu oamenii și să învețe lucruri noi, știe să meargă foarte frumos în lesă – iar lista, cu certitudine, poate continua, Miro nu a avut până acum un destin fericit.
Viața într-un adăpost de câini, locul în care a trăit o perioadă de timp, poate fi oricum vreți dumneavoastră, dar numai fericită și liniștită nu! Dintre umbrele trecutului, Miro a luat cu el-cel puțin pentru o vreme- frica de a nu fi maltratat și bruscat. În marea majoritate a timpului, este un cățel vesel, sociabil, ascultător cu mult chef de joacă, dar zgomotele puternice și mișcările bruște îl sperie și îl fac pe bietul suflețel să se ascundă de frică.
Dacă dorești să îi oferi Lui Miro dragoste, răbdare și un colțișor oricât de mic din căminul tău, cârmuindu-i destinul spre cărări mai bune, te așteptăm cu nerăbdare să ne contactezi.

Daca doriti sa adoptati acest catel va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.