Miky

4 October 2018

Miky

Miky, surioara mai mică a lui Batman a aterizat la noi în căutare de un lucru despre care nu știe cum arată și cu ce se mănâncă: DRAGOSTE.
Pe stradă, dragostea pentru animale abandonate există într-o măsură mai mică și este puțin probabil ca Miky să o cunoască astfel. Dar într-un cămin… eh, într-un cămin, lucrurile stau altfel.
Se vorbește în ultimul timp tot mai des despre familie. Miky este tare curioasă ce este cu familia asta: este ceva de iubit, de respectat, se va juca cineva cu ea, ii va da cineva mâncărica bună? Cert este ca Miky vrea sa experimenteze treaba asta cu familia. Și cine stie, poate chiar o sa ii placă!
Din ce am văzut noi, pitica este deschisă la nou, este cuminte, jucăușă și tare curioasă. De asemenea, este deparazită.
Vă așteaptă cu mare nerăbdare și curiozitate sa o ajutați să cunoască ce este dragostea și familia, elemente care se afla zilnic pe buzele fiecărui român în aceste zile.

Daca doriti sa adoptati aceasta pisica, va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Data nasterii: 01.05.2018
Sex: femela
Foloseste litiera: DA
Prietenoasa fata de catei: NU STIM
Prietenoasa fata de alte pisici: DA
Sterilizata: NU
Deparazitata intern/extern: DA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.