Maggie

16 March 2018

Maggie

Cu pernuțele-i pufoase și mereu curate, cu blănița-i jucăușă care te ademenește să o mângâi și pe care o poartă cu atâta elaganță, cu ochișori mari, care lucesc a iubire și a inocență, Maggie își propune să cucerească inima vreunuia dintre voi, care să îi devină in sfârșit stăpân.
Cu toate că nu s-ar zice, aceasta frumusețe a trăit pana acum pe străzi. A căutat in fiecare dintre trecători privirea stăpânului ei. Nu a găsit-o.
Speram ca împreună cu voi să găsim familie potrivită pentru Maggie. Asta deoarece un lucru e cert: pisicuța este potrivită pentru orice familie. Este ascultătoare, foarte blândă și tine stresul la distanta cu torsul ei parcă de neoprit. Este foarte torcăcioasă; am vrea să spunem că Maggie vine cu un buton on/off. Dar lipsește butonul de oprire. Alimentați-o cu dragoste si atenție, iar ea va știi ce să facă pe mai departe.
Pisicuța este deparazitată și sterilizată. Nerăbdătoare să te întâlnească pe tine, om bun, stăpânul ei. Dacă ea e sufletul tău pereche, dă-ne de veste printr-un mesaj privat și vă punem pe amândoi în legătură!

Daca doriti sa adoptati aceasta pisicuta, va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu
#pentruOViataSanatoasaAdoptaUnAnimal
–––––––––
Sex: feminin
Prietenoasa fata de alte pisici: DA
Prietenoasa fata de catei: NU STIM
Deparazitata: DA
Sterilizata: DA
Foloseste litiera: DA
–––––––––

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  • 17 + 14 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.