Lia

4 November 2017

Lia

Data nasterii: Septembrie 2012
Sex: Femela
Talie: Mica

Metis de terrier. Nu lasa par.
Temperament: foarte prietenoasa cu copilasii, alti caini, pisici. In acest moment este in foster alaturi de alti 3 catei, doua pisici la o familie cu doi copilasi. Mereu vesela si jucausa. Isi face nevoile afara. Foarte ascultatoare. Latra cand ii este frica. Mananca foarte putin. Obisnuita in lesa si adora plimbarile. Latra la cateii necunoscuti dar nu a atacat niciodata. Ascultatoare si cooperanta.
Recomand celor care nu au mai avut catel deoarece e invatata afara, nu face prostioare, nu roade, nu strica, e invatata in lesa.

Povestea ei: a fost gasita pe strada foarte speriata si intr-o stare foarte proasta. Avea parul lung si foarte incalcit. Presupunem ca a fost folosita pentru traficul cu cainii de rasa si apoi abandonata. La inceput extrem de fricoasa nu cobora din cosul ei deloc. Are nevoie de multa afectiune. Recomandam adoptia ei, in masura posibilitatilor alaturi de prietena ei Pinkie alaturi de care a invatat sa se joace. In casa e o bucurie sa le observi la micile partide de sumo canin. Fosterul se muta intr-un nou spatiu unde nu ii este permis accesul cu alte animale.

Daca doriti sa adoptati aceast catel va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.