Donny

16 October 2017

Donny

Data nasterii: 03.02.2005
Sex: Mascul
Talie: Mare (60 cm la greaban)

Pozele de față nu infățișează nicidecum un câine de pluș, ci un cățelandru în carne și oase. El este Donny, un cârlionțat cu o experiență de viață uimitoare. Are 12 ani și este aidoma jucăriilor de pluș din copilărie.
Prin comportament și înfățișare, reușeștă să atragă toate privirile. Este foarte jucăuș, în ciuda vârstei, și are o doză de încăpățânare care îl face să fie un simpatic și jumătate. Iubire și afecțiune? Este un cerșetor cu diplomă! Nu ai cum să îi refuzi nevoia de a fi mângâiat, drăgălășit și alintat. Dacă ar fi după el, ar dori să fie sufocat în îmbrățisări interminabile.
Donny este tolerant cu cățeii mai mici și cu femelele, dar când vine vorba de masculi, are tendința de a face pe șeful. Nici nu este de mirare, nu? Cu toate astea, specific bătrâneilor, când agitația atinge cote mari, preferă să se retragă.
Donny este o doză de înțelepciune, o doză de încăpățânare, o doză de ludic și multă, multă dragoste! Dacă te hotărăști să îi deschizi brațele și să îi oferi un adăpost până la sfârșitul zilelor sale, te așteptăm cu mult drag să ne contactezi prin mesaj privat.

Daca doriti sa adoptati aceast catel va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.