Ara

5 September 2017

Ara

Data nasterii: 15 Februarie 2017
Sex: Femela
Talie: Medie-Mare

Oricine merită o a doua șansă, iar Ara vine să ne învețe acest lucru!
Oricine o cunoaște, poate să spună despre Ara că este o cățelușă extrem de iubitoare. Tânjește după afecțiunea oamenilor și este foarte prietenoasă chiar și cu ceilalți câini, în ciuda experienței sale nefaste.
Când a fost găsită pe stradă, Ara, lipsită de orice apărare, suferea crunt, avea răni, fiind încolțită și mușcată de mai mulți câini. Cu toate astea, este în continuare iubitoare și dornică să lege prietenii cu alți patrupezi.
Acum este vindecată, sănătoasă tun și gata de adopție. Ochișorii ei duioși spun totul: este gata de joacă – probabil și din cauza vârstei sale timpurii, aproximativ 7 luni- și este recunoscătoare pentru orice i se oferă. Ai 1 minut la dispoziție să o mângâi? Pentru ea înseamnă totul. Ai o fărâmă de dragoste să i-o arunci așa în treacăt? Ara va transforma din ea o dragoste imensă în care te va atrage vrei, nu vrei. Este imposibil să nu te îndrăgostești de inocența ei. Ai un colțișor de curte pe care să i-l ofer? Pentru ea înseamnă raiul.
Dacă te gândești să o adopți pe Ara, trebuie să știi că este încă la vârsta la care poate fi foarte ușor educată, este foarte cuminte, nu o deranjează dacă împarte dragostea ta și cu alți căței, iar la maturitate va fi de talie medie-mare.

Daca doriti sa adoptati aceasta catelusa va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Te așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.