S-a terminat si a 4 a campanie de castrari gratuite – Iulie 2021

21 July 2021

S-a terminat si a 4 a campanie de castrari gratuite – Iulie 2021

S-a terminat si a 4 a campanie de castrari gratuite cu 358 animale castrate, adica 358 de animale care nu vor mai aduce pe lume pui nedoriti. A fost fain, a fost cald, si greu, cu emotii si oboseala, dar si cu prietenie, cu voie buna si cu sentimentul ala ca esti unde trebuie sa fii si faci cee ace trebuie sa faci pentru o lume mai buna: mai putine animale nedorite inseamna mai putina cruzime, mai putine abandonuri, mai putin frig si foame si accidente si boli si suferinta. Nu renuntam la dorinta noastra, ca intr-o buna zi sa poti sa te plimbi sau sa conduci in Romania, fara sa ti se adune sufletul de fiecare animal amarat de pe marginea drumului.
Multumim din tot sufletul oamenilor care isi doresc acelasi lucru: voluntari, angajati, stapani responsabili, medici si tehnicieni, primari si cati si mai cati care fac posibile aceste campanii si munca noastra.
Multumim mult de tot Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz – SUST pentru sustinerea financiara pentru castrarea animalelor din aceasta campanie, echipei de super medici de la SUST Orphan Animal Clinic at Green Vetcare, Primăria comunei Șura Mare pentru găzduirea oferita, Streunerhilfe International pentru acoperirea costurilor pentru cazarea echipei de medici si tuturor membrilor si voluntarilor Animal Life.

#ThisIsAnimalLife
#AvemCeiMaiFainiVoluntari
#CampanieSterilizari
#MaiPutinaSuferinta
#MaiMultaDecenta

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.