S-a incheiat prima CAMPANIE DE CASTRARI GRATUITE a cainilor si pisicilor din acest an

4 April 2018

S-a incheiat prima CAMPANIE DE CASTRARI GRATUITE a cainilor si pisicilor din acest an

29749566_10155391129447043_9082194404867372650_oNu putine au fost datile in care, in ciuda muncii noastre, simteam totusi ca ne batem cu morile de vant. Insa in urma fiecarei campanii de castrari, ne dam seama ca nu este asa.

Nu este usor din nici un punct de vedere sa faci o astfel de munca, insa in momentul in care afli numarul final al operatiilor, parca prinzi aripi pentru mai mult!

271 de caini si pisici castrati in 4 zile! (Catei: femele – 78, masculi – 22; Pisici: femele – 105, masculi – 66) Acesta este rezultatul muncii unor oameni, care nu renunta la visul lor de-a nu mai vedea animale abandonate, omorate sau schingiute!
Caini si pisici din toate colturile judetului au ajuns la Campania noastra de castrari si spre diferenta de alti ani, am avut parte si de-o premiera: ingrijitori de la o stana si ferma de animale s-au interesat de evenimentul nostru si au venit cu catelusele lor pentru a fi castrate, intelegand importanta acestei interventii. Deasemenea, catei de la diferite firme, pisici de la diferite blocuri, toti si-au gasit cumva drumul spre Sura Mica in aceasta perioada.

Ne-am intalnit si am lucrat impreuna cu oameni minunati dintre care pe unii deja ii cunoasteam, iar altii ni s-au alaturat pentru prima data.

Aceasta campanie de castrari a fost posibila datorita prietenilor nostri de la Susy Utzinger Animal Welfare Foundation si datorita unor “superwomen” care ne dau intotdeauna motive sa le admiram si sa ne gandim la ele cu drag: Dr. Vet Irina Corbu, Anca Vultur, Alexandra Raicu, Obretin Cristina, Proca Sabina Ana-Maria si Alexandra Tanasescu!

Va multumim din suflet pentru angajamentul, responsabilitatea si modul frumos de-a lucra, pe care le aduceti intotdeauna cu voi!

Locatia de desfasurare ne-a fost asigurata si de aceasta data de catre Primaria Sura Mica, iar pentru aceasta ii multumim dlui. Primar Valentin Ristea, care a fost ca de fiecare data deschis in fata acestei colaborari, intelegand efectele pozitive ale acestor actiuni.

Multumim din suflet tuturor voluntarilor nostri- o adevarata armata de furnicute 🙂 – din timpul campaniei, fara de care lucrurile nu ar fi decurs nici pe departe atat de lin: Adriana Bogdan, Amalia Puscasu, Diana Pirvulescu, Valentina Popianos, Patirea Anca-Maria, Daiane Hinz, Crina Doltu, Iulia Porancea, Sanda Bernazani, Mariana Mihaltan, Boeriu Sorina, Boeriu Ciprian si Robert Klein!

Si nu in ultimul rand le multumim colegilor nostri din asociatie pentru munca depusa, care pentru ei a inceput cu mult inainte de campanie si s-a terminat la o zi dupa incheierea acesteia!

Adina Maria, Iaryna, Oana Lazar, Larisa Rosian, Eni Mihai, Cristina Cristea, Dali Dalina, Maria Georgiana Cermonea, Andra Luca, Roxie Ghiura, Raluca Filip, Madalina Draghici, Elena Mesea, Alina Craciun, Evelin Kemendi, Radu Anamaria, Andra Trantea, Andreea Bota, Opricean Laura, Sorana Dan, Andreea Roseti, Pop Georgiana, Cristina Mike Damby, Daniel Puscas, Horatiu Bota, Florin Ruu Ghf, Bogdan Brylynski si Mihai Niculescu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.