Proiectul “Școlarii de azi voinicii de mâine”

9 November 2017

Proiectul “Școlarii de azi voinicii de mâine”

voiniciiDeAziProiectul “Școlarii de azi voinicii de mâine”, cofinanțat de Primăria Sibiu prin Consiliul Local Sibiu, pe Agenda Comunității 2017.
Proiectul Școlarii de azi, voinicii de mâine continuă eforturile Animal Life de a aduce copiii mai aproape de animale și natură. Anul trecut s-a desfășurat proiectul “Piticii de azi, voinicii de mâine” în 10 grădinițe sibiene, iar anul acesta cinci școli își propun să își lase prichindeii din clasele zero pe mâna inimoasei profesoare voluntare de la Animal Life și timp de câteva ore să învețe despre animale, oameni și natură.
Proiectul Animal Life este în plină desfășurare: se împart manuale despre cum să fim buni cu natura, se planifică excursii în ciuda vremii neprietenoase și se fac vizite la clase.
În paralel cu activitățile pentru școlari echipa de proiect lucrează la un nou manual pentru pedagogi care va putea fi descărcat în curând de pe site-ul nostru. După același model, anul trecut s-a realizat un manual pentru educatorii de grădiniță pe baza căruia se poate replica proiectul de către oricine este interesat.
Revenim cu noutăți din proiect după realizarea primelor excursii în natură.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.