Bărbatul care a bătut un câine în Cisnădie, reținut de polițiști

17 October 2022

Bărbatul care a bătut un câine în Cisnădie, reținut de polițiști


Politia animalelor Sibiu a intervenit in cazul catelusei batute, preluata ulterior de Animal Life, si s-au urmat toate procedurile in vederea pedepsirii faptasului!

Catelusa a fost preluat de catre Animal Life. Mai multe detalii despre povestea ei puteti vedea aici:

Bărbatul care a lovit un câine pe un câmp din zona localității Cisnădie a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii sibieni.
Astfel, în urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Sibiu l-au reținut pe bărbatul respectiv. Astăzi, agresorul va fi prezentat unității de parchet competente cu propunere de arestare preventivă.

Vă reamintim faptul că, luni seara, o persoană a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu cu privire la faptul că un bărbat lovește un câine fără stăpân, pe un câmp din apropierea străzii Petre Antonescu din Cisnădie. La fața locului s-au deplasat rapid polițiști de ordine și siguranță publică, precum și polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul I.P.J. Sibiu.

Agresorul a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Bacău. De asemenea, în zonă a fost găsit și câinele, care prezenta leziuni în zona capului și care, ulterior, a fost predat unei clinici veterinare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Sursa: https://sibiu100.ro/fapt-divers/barbatul-care-a-batut-un-caine-in-cisnadie-retinut-de-politisti

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.