Animals Rock – Concert caritabil pentru Animal Life Sibiu

25 October 2017

Animals Rock – Concert caritabil pentru Animal Life Sibiu

concert-pt-AL-altul-V-pisiSambata, 11 Noiembrie 2017, fanii muzici rock din Sibiu, sunt asteptati in Imperium Live, la un concert de muzica rock sustinut pentru un scop caritabil!
Pret intrare este de 15 lei, iar banii stransi din vanzarea biletelor vor fi redirectionati in scop caritabil catre asociatia Animal Life Sibiu. Biletele pot fi cumparate de la intrare in seara evenimentului.

Pe scena vor urca:
– Ela Brai (Эля Брай)
– Wildchild Band
– Changeover
– Fără Filtru

ChangeOver:
Formația a luat naștere la Sibiu, în 2012, sub forma de trio, din care făceau parte Ovidiu ,Nicolas și Comy. Thibaut și Andy s-au alăturat formației la începutul anului 2015 (anul în care trupa și-a început “cariera live”), Denise urmând să intre în formație în noiembrie 2016.
Trupa este formată din oameni provenind din 3 țări, și anume:
Denise Fabro(România)- voce, Thibaut Desmons(Franța)- voce, chitară acustică, Andres Yepes(Ecuador)- chitară electrică, Ovidiu Brumar(România)- tobe, Nicolas Delsuc(Franța)- chitară bass.
Formația abordează coveruri, axându-se pe reggae, blues, jazz, rock, din 2016 lucrând și la compoziții proprii, având deja primele două melodii originale.

WildChild :
“Trupa WildChild a luat nastere in anul 2014 la initiativa unor tineri liceeni din Sibiu. Finalista in anul 2015 la finala nationala GBOB, WildChild abordeaza un stil muzical original ( mai exact Stoner-Blues-Metal ) pe care il promoveaza doar prin piese proprii. In vara anului 2017 apare primul album discografic ” Gates of Expression” care cuprinde 8 piese interesante si noi.
Tot in vara anului 2017 formatia porneste in primul turneu national, turneu ce se intinde in aproximativ 20 de locatii din tara. Piesa ce poarta numele noului album ” Gates of Expression “a fost lansata in premiera in Aby Stage Bar din Rm Valcea .
Tot in vara anului 2017 formatia WildChild este invitata lui Alin Dinca (Trooper) in studioul ROCK FM pentru a sustine un interviu cu privire la noul album.

Fara Filtru
Trupa “Fara Filtru” a luat nastere in vara anului 2017 la initiativa bateristului Dragos Diaconu actualul baterist al formatiei WildChild. Chiar daca pana in momentul de fata formatia a concertat in trei locatii din tara, experienta membrilor a facut ca in momentul de fata formatia sa detina un numar de 5 piese proprii. Trupa Fara Fara Filtru abordeaza stilul Heavy Metal insa in concertele live apar atat piesele proprii cat si cover-uri.
Componenta formatiei :
Dragos Diaconu (WildChild) – Baterie Dorian Nita (Ex WildChild) – Chitara Nelu Diaconu (Prometeu) – Solist Vocal Jakab Viorel (Prometeu) – Chitara bass Bogdan Balasa (Ex Megatone) – Chitara
Rasnita Constantin (Nu face nimic) – Chitaraconcert-pt-AL-altul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.