Patrocle

16 October 2017

Patrocle

Data nasterii: Septembrie 2015
Sex: Mascul
Talie: Mica (Greaban: 36cm)

El este Patrocle. Are 2 ani și este un cățel minunat! De o asemenea frumusețe și de o cumințenie exemplară, este încă uimitor cum de a ajuns într-un adăpost pentru animale. Știe să meargă în lesă și este foarte inteligent. De asemenea, este și vigilent, fiind atent la tot ce mișcă și studiind tot ce se întâmplă în jurul său. Atitudinea sa uneori rezervată este rezultatul experienței pe care a trăit-o până acum, dar la fel ca mulți alți câini eliberați din adăposturi, are toate șansele să se integreze într-o familie unde există răbdare, înțelegere, compasiune și multă dragoste. De altfel, este un patruped sociabil cu alți câini, știind să se facă plăcut de ei.
Patrocle este un exemplu clar pentru ceea ce înseamnă iubirea, loialitatea și atașamentu față de stăpân. Are mare nevoie de ocrotirea și dragostea unei familii, așa că așteptăm prin mesaj privat orice inițiativă de adopție.

Daca doriti sa adoptati acest catelus va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.