Moșu’

15 December 2017

Moșu’

Moșu’ cu toate că nu este veteran de război, este un veteran al străzii, de unde s-a și pricoposit cu o rană foarte adâncă ce nu îi mai permite să își folosească lăbuța din față. Obișnuia să își ducă veacul printre oameni, în apropierea Cârciumei din Bătrâni, dar pentru că acum a devenit lipsit de apărare în fața pericolelor iminente ale străzii, are mare nevoie să fie plasat într-o familie.
Fiind un motan atât de blând și cuminte, nici nu face vreun deranj, mai cu seamă că este foarte simțit și nu vrea să incomodeze. Fiind foarte liniștit, dar în aceeași măsură drăgălaș și afectuos, îl considerăm potrivit mai ales pentru persoanele mai în vârstă, care au nevoie de un suflețel cuminte, liniștit și dulce care să le fie alături. Moșu’ este companionul perfect, din prisma faptului că este sociabil, ascultător și dispus să arate recunoștință aceluia care îi va oferi adăpostul de care are nevoie.

Pentru mai multe detalii, Moșu’ așteaptă răbdător. Daca doresti sa il adopti, asteptam mesajul tau pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu
———————
Sex: Mascul
Sterilizat: DA
Foloseste litiera: DA
Prietenos fata de alte pisici: DA
Deparazitat intern/extern: DA
———————-

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.