Mozart – Vermittelt

2 November 2016

Mozart – Vermittelt

3 sufletele mici au avut sansa sa fie salvate din locul in care erau expusi la frig si pericolul de a ajunge sub rotile masinilor. Unul dintre ei este micutul Mozart. El, impreuna cu fratiorii lui, au fost scosi de sub paletii unui santier din Selimbar, in apropiere de DN1. Membrii echipei Animal Life care au intreprins actiunea de salvare la ceas de seara, nu au gasit in zona nicio pisica adulta, ceea ce a dus la conluzia ca ghemotocii au fost abandonati.
Acum micutul pufos este bine, curat si sanatos si este gata sa plece la noua lui familie. Este un mic ‘torcacios’ dornic de multa, multa iubire. Nu ne credeti? 🙂 Veniti sa il cunoasteti si va veti lamuri ca asa este.
Cine doreste sa il cunoasca si sa il adopte pe micut este rugat sa ne contacteaza-ne printr-un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.