Mooky – Vermittelt

2 November 2016

Mooky – Vermittelt

Mooky e un pisoi norocos si un supravietuitor adevarat. A fost aruncat intr-o curte parasita, unde s-a ascuns cat de bine a stiut el si a inceput sa tipe din toate puterile dupa mamica lui. Avea doar 3-4 saptamani si nu stia sa manance singur…
Cum orice curte parasita trebuie neaparat sa aiba si o poarta incuiata, a fost destul de greu pentru noi sa il salvam pe Mooky: un gard sarit pe intuneric si o “excursie” printr-un hatis de vie si rugi de mure. Dar tot efortul a meritat: ghemuletul pufos Mooky a ajuns la noi acasa unde a fost calduros primit de gasca noastra de oaspeti temporari blanosi. A invatat sa pape singur conserva, a invatat sa foloseasca litiera, a primit deparazitare si acum este pregatit sa isi cunoasca familia cu care sa isi petreaca intreaga viata.
Mooky va fi dat pre adoptie in baza unui contract, cu carnetel de sanatate. Pentru mai multe detalii, sunati la 0754.635.296, intre orele 9 si 15.

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.