Hera -VERMITTELT

18 Mai 2016

Hera -VERMITTELT

Despre Hera putem spune pe de o parte ca este norocoasa, pe de alta ca este ghinionista. Preferam sa privim perspectiva optimista. Asadar, Hera este norocoasa ca a ajuns la noi. Vom detalia prilejul cu care a ajuns in grija noastra intr-o postare viitoare, pentru ca e nevoie ca lumea sa cunoasca astfel de situatii.
Pe scurt, cineva ne-a scris ca daca nu vom prelua aceasta pisica rapid, ea va fi lasata in strada. Motivul: cuplul la care se afla tocmai a adus pe lume un copil iar sotia nu mai voia in ruptul capului pisica. Da, chiar atat de simplu. Nu o interesa unde ajunge, nu mai voia nici macar s-o tina cateva zile pana urma sa-i gasim Herei ceva temporar. Voia doar s-o luam imediat, alternativa fiind sa ajunga in strada.
Asa a ajuns Hera la noi. Este o pisica adulta, tanara, sterilizata si o prezenta incantatoare. Noi am fost nevoiti s-o tinem impreuna cu celelalte pisici, lucru nu prea fericit pentru ea, Hera fiind o pisica de apartament care nu a fost obisnuita cu alte animale. Cu toate acestea ea si-a pastrat temperamentul de pisica cuminte, jucausa atat cat trebuie, iubitoare si cu o doza de independenta. In cateva cuvinte, o pisica echilibrata, perfecta pentru apartament si pentru cineva care sa nu o abandoneze ca pe un obiect de care nu mai are nevoie.
Hera asteapta cu nerabdare sa fie adoptata si noi ne dorim sa-i gasim o familie pe masura. Vine cu carnet de sanatate si totul la zi. Cei interesati de adoptia Herei sunt rugati sa ne trimita mesaj privat. Multumim.

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

  • 3 + 16 =

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.