Thor – Vermittelt

20 April 2017

Thor – Vermittelt

Care este dulceața dumneavoastră preferată? Vă întrebăm, deoarece Thor este într-adevăr o dulceață de motan! La propriu!!! A fost preluat de pe stradă, mușcat de câini cel mai sigur, cu o rană foarte mare la picior, o rană a cărei imagini nu le vom prezenta deoarece pot afecta emoțional.
Mare a fost surprinderea noastră să vedem că avem de a face cu un motan cuminte, foarte bine educat, învățat la litieră, iubitor și afectuos din cale afară. Este dulce și lipicios tare-tare, așa cum este și dulceața.
Simpaticul din imagine este acum aproape vindecat și pregătit pentru adopție. Așteaptă cu nerăbdare și entuziasm să ofere din imensa lui dragoste pupici și lingușeli unui stăpân binevoitor și responsabil. Cine doreste sa il adopte este rugat sa ne trimita un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu
————————–—————
Data nasterii: Mai 2015
Sex: Mascul
Foloseste litiera: DA
Prietenos fata de catei: NU STIM
Prietenos fata de alte pisici: DA
Sterilizat: DA
Deparazitat intern/extern: DA
————————–—————-

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.