Tamara

7 September 2017

Tamara

O STITI PE TAMARA?
Cine locuieste aproape de zona Kaufland Turnisor si isi face cumparaturile in apropiere e imposibil sa nu o fi observat. Zilnic statea in fata magazinului si fara teama de forfota din jurul ei sau de picioarele care o mai alungau, ea isi astepta cuminte portia de mancarica de la oricine binevoia sa i-o ofere. Nu refuza nici mangaierile pe care le primea cu multa satisfactie, ba mai mult, cei care ii acordau atentie erau urmati de ea pana la masina. Nu stim cum a ajuns acolo si de unde aceasta lipsa de teama a Tamarei fata de oameni, insa cert este ca ne-a impresionat povestea ei si perseverenta cu care revenea zi de zi in fata magazinului, asa ca acum se afla in grija noastra.
Sperantele Tamarei au crescut acum si ale noastre odata cu ale ei. Este o pisica foarte iubitoare, se joaca frumos, e tinerica, sterilizata, numai buna de luat acasa. Se intelege bine cu alte pisici si va asiguram ca ar fi un companion minunat! Este atat de iubitoare cu voluntarii nostri, insa nimeni nu are timp numai si numai de ea. Daca si tu visezi la animalul de companie care sa-ti imbogateasca viata, afla ca si ea viseaza la familia careia sa-i ofere tot ce are mai bun. Da-i o sansa Tamarei si te asiguram ca nu vei regreta alegerea facuta!

Daca doriti sa adoptati acesta pisicuta va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

#pentruOViataSanatoasaAdoptaUnAnimal
————————————-
Data nasterii: aprox. Ianuarie 2016
Sex: Femela
Foloseste litiera: DA
Prietenoasa fata de catei: NU STIM
Prietenoasa fata de pisici: DA
Deparazitata intern/extern: DA
Sterilizata: DA
————————————-

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.