Salma – Vermittelt

23 Januar 2017

Salma – Vermittelt

Un suflețel dulce-dulce are nevoie de ajutorul vostru pentru a-și găsi un cămin calduros şi primitor și un stăpân iubitor și responsabil.
Salma este la vârsta când are multe de descoperit și de învățat. Curiozitatea ei nu cunoaște limite. La fel și dragăgălăşenia!
A fost găsită singurică pe stradă cu o lăbuță bandajată, într-o stare gravă. Verdict: abandonată.
Vestea bună este că Salma, la fel ca orice alt suflețel, este îndreptățită la fericire. Lăbuța bolnăvioară dă semne grabnice de însănătoșire. Pentru că este deparazitată și pentru că nevoia de a dărui afecțiune și cheful de joacă au atins cote copleșitoare, frumusețea aceasta este pregătită pentru adopție. Continuarea tratamentului este necesară pentru o perioadă de timp până la revenire completă
Suntem absolut siguri că superba Salma va aduce un plus de culoare, energie pozitivă și iubire în căminul tău. Te așteptăm să ne contactezi prin mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu
—————————————–
Data nasterii: 06.2016
Sex: Femela
Foloseste litiera: DA
Prietenos fata de catei: NU
Prietenos fata de alte pisici: DA
Sterilizata: DA
Deparazitata intern/extern: DA
—————————————–

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.