Mişu

20 September 2017

Mişu

Eu sunt sunt Mişu, un suflet nevinovat a cărui poveste începe la fel: abandon într-o cutie impreuna cu 3 surioare. Din fericire acest lucru nu ne-a definit condiția, iar o persoană s-a emoționat la plânsul nostru după mamă, și ne-a salvat. Salvatorii noștri au fost foarte atenți cu noi și ne-au oferit toată îngrijirea necesară pentru a ne crește, iar astăzi suntem la vârsta la care ne descurcăm singuri. Eu si surioarele mele suntem pisoii abandonați într-o cutie, iar cineva ne-a dat șansa la viață, o șansă pe care nu o au multe animale de pe stradă, șansa de a te face fericit adoptând-ne pe noi, și având în viața ta un prieten torcăcios. Sunt educat, folosesc litiera, si abia asteapt sa te cunosc, asa ca astept mesajul tau privat.

Daca doriti sa adoptati acest pisoi, va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu
#pentruOViataSanatoasaAdoptaUnAnimal
————————————-
Data nasterii: 1 Iulie 2017
Sex: mascul
Foloseste litiera: DA
Prietenos fata de catei: NU STIM
Prietenos fata de pisici: DA
Deparazitat intern/extern: DA
Sterilizat: NU
————————————-

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.