Louie – Vermittelt

2 November 2016

Louie – Vermittelt

Miau, eu sunt Louie! Ma simt norocos azi si sper ca te voi cuceri cu farmecul meu. Nu iti cer prea multe, doar un coltisor din casa ta si putina dragoste. Sunt independent, manierat, atent cu igiena si stiu de ce ai nevoie! Eu voi fi langa tine sa te relaxez si sa te binedispun cu mutrita si veselia mea. Poate nu am fost cel mai prezentabil motan si nici cel mai norocos pana acum. Am avut eu ceva de furca cu capusele, care cum necum si-au gasit toate sa stea pe mine. Nu stiu cum se face, dar de cand m-a gasit fata aceea de treaba si m-a dat cu solutiile ei speciale, mi-a dat sa inghit tot felul de mancare rea si amara ma simt ca un nou nascut!
Ah, am uitat sa-mi spun varsta! Am cam… un an, dupa ultimele calcule. Hai, te rog! Alege-ma pe mine! Eu deja te iubesc!
Cei interesati de adoptia acestui minunat motan sunt rugati sa ne contacteze printr-un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.