Joline

15 November 2017

Joline

Joline, acest suflet mare in corp mic
Va mai amintiti de aceasta frumusete? Era pisica aciuata intr-o curte parasita, gasita cu un medalion la gat cu numele Lizuca. Desi starea in care se afla nu era foarte buna, am sperat totusi ca a fost pierduta si ca vom reusi sa-i gasim familia. Din comentariile voastre am aflat insa ca Lizuca ratacea de multa vreme pe strazi, lucru care ne face sa credem ca a fost, totusi, abandonata. In urma vizitei la cabinetul veterinar pentru controlul de rutina si deparazitari, am constatat ca Lizuca, acum Joline, are aproape toti dintii lipsa, motiv pentru care medicului i-a fost greu sa-i determine varsta. Stim doar ca este de mult trecuta de prima tinerete si estimam ca are in jur de 10 ani. Joline este o pisica minunata, de o blandete aparte si desi pare sa ascunda o tristete in privire, iubeste compania oamenilor. Cautam pentru ea un camin unde sa poata trai linistita, iar ea cu siguranta va va imbogati sufleteste! Joline va fi data spre adoptie sterilizata si vaccinata. Cei interesati de adoptia ei sunt rugati sa ne trimita mesaj privat.
Multumim, pe aceasta cale persoanei care a gasit-o si i-a purtat de grija pana acum si care a donat pentru hrana si cheltuielile veterinare ale Jolinei 100 de lei.

Daca doriti sa adoptati aceasta piscuta, va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu
#pentruOViataSanatoasaAdoptaUnAnimal
––––––––––––
Data nasterii: Octombrie 2010
Sex: Femela
Foloseste litiera: DA
Prietenoasa fata de catei: NU STIM
Prietenoasa fata de alte pisici: NU STIM
Sterilizata: NU
Deparazitata intern/extern: DA
Vaccinata: DA
––––––––––––

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.