Politia Animalelor Sibiu

2 März 2021

Politia Animalelor Sibiu

155985201_10157976204792043_3103272559200687453_oIeri s-a semnat la Consiliul Județean convenția care va pune bazele colaborării între instituțiile implicate în ajutorarea animalelor în stare de necesitate în județul Sibiu. Pentru toți cei implicați a fost un moment important, dar pentru noi semnificația acestui moment este parcă și mai mare: este poate întâia dată în 15 ani de muncă în Sibiu, când autoritățile ne deschid larg porțile și mințile pentru a munci împreună pentru o cauză comună. Le transmitem partenerilor noștri noștri, Consiliul Județean, Inspectoratul Județean de Poliție și Prietenii Berzelor, mult respect și succes!

Iată detaliile colaborării și mesajul administratorului public al județului, dl. Adrian Bibu:

  • CJ Sibiu va ține legătura cu partenerii implicați pentru a asigura servicii de calitate pentru toate animalele, indifferent de specia acestora.
  • Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu anchetează sesizările, iar dacă este cazul emite ordinul de plasare în adăpost pentru animalele abuzate sau neglijate, ordin transmis și către CJ Sibiu
  • Asociațiile Animal Life și Prietenii Berzelor vor colabora cu Poliția Animalelor și vor asigura capturarea/preluarea/ridicarea, asistența veterinară, cazarea, hrănirea, deparazitarea, vaccinarea animalelor, și vor transmite către CJ Sibiu toate informațiile relevante despre acestea.

Mă bucur că noi, la Sibiu, am putut găsi deschidere și înțelegere din partea tuturor celor implicați și le mulțumim în special asociațiilor pentru că încă o data își oferă tot sprijinul comunității. Va fi multă muncă, dar sunt optimist cunoscându-i pe oamenii care pun acum bazele acestei colaborări.

Nu uitați, dacă doriți să sesizați Poliția Animalelor sunați la 112 DOAR pentru fapte care necesită o intervenție rapidă, în rest apelați dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu la 0269.208.205 sau scrieti pe adresa politia.sibiu@sb.politiaromana.ro.

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.