Maratonul Sibiu 2019 – Campanie de castrări gratuite câini și pisici – vrem mai puțină suferință și mai multă decență

19 März 2019

Maratonul Sibiu 2019 – Campanie de castrări gratuite câini și pisici – vrem mai puțină suferință și mai multă decență

maraton-2019Vine maratonul si avem din nou nevoie de voi! Pentru ca nu mai vrem saci si cutii cu pui nedoriti, cadavre pe marginea drumului, tomberoane cu animale flamande. Vrem sa oferim castrarea gratuita a cainilor si pisicilor in cat mai multe sate ale judetului! Vrem mai putina suferinta si mai multa decenta pentru orasul si judetul nostru. Anul trecut am reusit sa castram 1300 de animale. Ajutati-ne sa ne depasim recordul!

Sustine campania de sterilizari gratuite Animal Life! Ne dorim mai putina suferinta pentru animale si mai multa decenta pentru orasul nostru. Intra pe http://maratonsibiu.ro/campanie-de-castrari-gratuite-caini-si-pisici-vrem-mai-putina-suferinta-si-mai-multa-decenta-9005/ si apasa pe butonul “Inscriere alergator” pentru a alerga pentru cauza noastra sau “Sustine un alergator” pentru a sustine un alergator Animal Life. Completeaza formularul si fi parte din schimbarea pe care ti-o doresti!

#StopAbandonului #PentruUnSibiuDecent #MaratonSibiu2019

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.