Lansarea aplicației mobile Animal Life App

11 Dezember 2019

Lansarea aplicației mobile Animal Life App

animal-appAnimal Life și compania Eventya lansează joi, 12 decembrie, aplicația mobilă Animal Life App, prima aplicație din țară dedicată comunității iubitorilor de animale, dezvoltata in mod gratuit de Eventya pentru Animal Life si utilizatori.

Lansarea are loc la ora 13:00, la Magazinul de Fapte Bune de pe strada Avram Iancu nr. 12, din Sibiu.

Animal Life App este pusă gratuit la dispoziția sibienilor pentru a ușura găsirea animalelor pierdute și a oferi ajutor cât mai rapid celor aflate în suferință. Aplicația devine, în același timp, o platformă de comunicare a iubitorilor de animale, în care vor găsi o baza de date a cabinetelor veterinare din oraș și locurile de unde pot solicita ajutor în caz de urgență. Prin intermediul aplicației, utilizatorii vor primi informații legate de campaniile de sterilizare și alte detalii despre acțiuni desfășurate în folosul animalelor de companie și nu numai.

Începând de joi, cei care vor identifica câini sau pisici fără stăpân în oraș sau au pierdut animalul de companie pot raporta direct in aplicația Animal Life App, de unde voluntarii vor prelua problema si vor încerca să o soluționeze cât mai rapid.

Animal Life App oferă informații despre animalele fără stăpân, aflate în grija asociației până la adopție. Tot prin aplicație utilizatorii pot afla cum pot veni în ajutorul animalelor fără stăpân prin oferirea de donații, hrană sau muncă de voluntariat. Donațiile se pot face online, dar și prin urnele de donații regăsite în locațiile partenerilor marcate pe harta interactivă a aplicației. Tot prin aplicație, iubitorii de animale vor putea citi articole cu informații importante privind animalele.

Animal Life și Eventya invită toți sibienii iubitori de animale la evenimentul de lansare Animal Life App, joi de la ora 13.00 la Magazinul de Fapte Bune pe strada Avram Iancu nr. 12, Sibiu. La eveniment se va prezenta modul de utilizare al aplicației și folosirea modulului de raportări iar Andreea Roseti, președintele Asociației pentru Protecția Animalelor și a Naturii „Animal Life” va vorbi despre importanța Animal Life App ca instrument și platformă de comunicare a comunității Animal Life din Sibiu.

Animal Life App poate fi descărcată gratuit din Google Play și App Store. Animal Life și Eventya vă invită să descărcați aplicația pentru a putea adresa întrebări cu ocazia lansării.
Descarcă Animal Life App: https://animallife.app.link/instaleaza

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.