Tombola Animal Life

Tombola s-a incheiat

Am ales prin random.org si numarul castigator este 1120, iar castigatoarea se numeste Morar Gabriela

Proiectul nostru:

„Deoarece iubim animalele, dorim sa sustinem demersurile Asociatiei pentru Protectia Animalelor si a Naturii „Animal Life” din Sibiu, Romania, in deschiderea adapostului pentru cateii abandonati.

Daca iubiti animalele la fel de mult ca noi si simtiti ca si cele mai putin norocoase au nevoie de sprijinul nostru, va invitam sa aflati mai multe despre proiectele Animal Life si sa ii sustinem, prin donatii, in construirea unui adapost pentru catei.

Asfel, veti da o sansa celor 74 de catelusi abandonati pe care asociatia ii ingrijeste si care sunt tinuti, momentan, la pensiuni canine.

Asociatia Animal Life a obtinut toate aprobarile necesare pentru construirea unui adapost cu o capacitate de 100 de locuri, dar mai are nevoie de finantare pentru a finaliza proiectul.

Este vorba de 30.000 de euro, bani ce vor fi folositi pentru a o constructie moderna prevazuta cu o zona de carantina, spatii interioare si exterioare pentru fiecare locatar patruped, o sala de consultatii si operatii, precum si spatii de depozitare.

Voluntarii de la Animal Life vor avea grija ca fiecare catel sa fie spalat si deparazitat, consultat si tratat pentru eventualele probleme de sanatate, sterilizat, hranit corespunzator si socializat, pentru a fi apoi mai usor de adoptat si a-si gasi un camin alaturi de o familie iubitoare.

Prin intermediul acestei tombole ne dorim sa strangem suma de 30.000 de euro, pentru a ajuta voluntarii Animal Life sa isi continue munca dedicata catelusilor abandonati.”

Regulamentul tombolei:

Puteti citi aici regulamentul complet al Tombolei Animal Life.

Participa:

„Pentru a putea participa si tu la tombola, trebuie sa urmezi cativa pasi simpli:

 1. Doneaza 10 EUR sau 43 RON in unul din conturile Animal Life deschise la Banca ING Romania intre 1.11.2014 –1.12.2014 – Cont EUR:
  Beneficiar: Asociatia Pentru Protectia Animalelor si a Naturii Animal Life
  IBAN: RO 62 INGB 0000 9999 0416 2841
  SWIFT: INGBROBU
  Banca: ING Bank Romania Sucursala Sibiu – Cont RON:
  Beneficiar: Asociatia Pentru Protectia Animalelor si a Naturii Animal Life
  IBAN: RO 85 INGB 0000 9999 0416 2815
  SWIFT: INGBROBU
  Banca: ING Bank Romania Sucursala Sibiu
 2. Trimite un email la tombola@animallife.ro in care sa confirmi urmatoarele:Nume si prenume
  Adresa
  Nr. tel.
  E-mailIn care din cele doua conturi ai facut donatia (EUR sau RON)
 3. De indata ce donatia ta va intra in contul Animal Life, iti vom trimite un email de confirmare a participarii tale la tombola, alaturi de numarul tau unic care va participa la extragerea din data de 15.12.2014.
 4. In data de 15.12.2014 vom afisa extragerea si numele castigatorului.

Nu uita: pentru ca participarea ta sa fie validata, avem nevoie de toate datele scrise la punctul 2.”

Participanti:

„Vom afisa lista completa a participantilor la tombola in data de 15.12.2014

Castigator:

„Numele castigatorului premiului de 1.000€ va fi anuntat in data de 15.12.2014.”

Dragi prieteni Animal Life,

aceasta este o actiune de sustinere a strangerilor de fonduri pe care Asociatia Animal Life le foloseste in scopul construirii unui adapost pentru cateii strazii. Noi suntem doar niste donatori care au vazut cu ochii lor munca si eforturile depuse de voluntarii Animal Life, de aceea ne dorim sa ii ajutam, asa cum putem mai bine, sa stranga suma necesara construirii adapostului. Premiul de 1.000€ nu este dat din conturile Animal Life, ci de un donator care, in loc sa faca o donatie de 1.000€, s-a gandit ca, prin aceasta tombola, se vor strange mai multi bani. Va intelegem scepticismul si indoiala, insa, daca aveti intrebari, nelamuriri, indoieli, suntem la dispozitia dumneavoastra cu raspunsuri si documente care sa ateste veridicitatea celor scrise pe aceasta pagina. Iar daca nu sunteti interesati nici sa donati, nici sa aflati despre proiectele noastre, e ok, insa jignirile fara fond si acuzele scrise gratuit nu ajuta cu nimic, ci impiedica multe alte persoane sa fie alaturi de noi. Daca nu puteti face bine, macar nu faceti rau.
Multumim celor care sunt alaturi de proiectele Animal Life si sustin munca voluntarilor de acolo!
Pentru intrebari si relatii suplimentare, suntem la dispozitia dumneavoastra prin mesaj privat.

Cu drag,

Luiza Vohl