Sibiu Focus 2009: vernisaj vineri 18 decembrie

16 decembrie 2009

Sibiu Focus 2009: vernisaj vineri 18 decembrie

sibiu focus 2009Focus Sibiu 2009, prima expoziţie de fotografie de presă din Sibiu va fi deschisă publicului vineri, 18 decembrie, începând cu ora 18. Cele 120 de lucrări din portofoliul autorilor, care vor fi expuse timp de o lună în curtea interioară a Primăriei Municipiului Sibiu, vor curpinde cele mai importante evenimente prezentate de mass-media din Sibiu în anul 2009. După încheierea expoziţiei, fotografiile vor fi scose spre vânzare, fondurile obţinute urmând să fie donate asociaţiei Animal Life.

Evenimente culturale, evenimente politice care au influenţat sau care pot influenţa viaţa sibienilor, evenimente desfăşurate în premieră la Sibiu: sportive, artistice sau de altă natură, momente plăcute sau pe care unii şi-ar dori să le uite, toate au fost surprinse de fotoreporterii Silvana Armat şi Sebastian Marcovici şi urmeaza sa fie prezentate la Sibiu Focus 2009.

Focus Sibiu este un proiect fotografic început de Silvana Armat în anul 2007, ca o prezentare a celor mai importante evenimente artistice ce au avut loc în anul în care Sibiul a fost Capitală Culturală Europeană. Conceptul expozitiei a fost dezvoltat, în acest an fiind incluse fotografii surprinse de cei doi autori în cele mai importante momente care au marcat dezvoltarea oraşului Sibiu pe toate planurile. Expoziţia va fi deschisă în perioada 18 decembrie – 18 ianuarie, în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 8 şi 16. Intrarea este liberă.

Pentru informaţii suplimentare: Sebastian Marcovici – 0744/368.138, Silvana Armat – 0741/106.094

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.