Jacky

15 September 2017

Jacky

Data nasterii: 12.02.2013
Sex: Femela
Talie: Medie-Mare (Greaban: 50cm)

Salut, eu sunt Jacky, un suflet singur, al nimănui și caut un stăpân iubitor și un cămin în care să am și eu loc.
Povestea mea este atât de tristă încât nici nu vreau să îți umbresc ziua. Vreau doar să mă iei acasă, să devii familia mea, să mă lași să fac parte din viața ta. Promit să nu incomodez. Promit să îți fiu aproape mereu, să te iubesc necondiționat. Promit să fiu cuminte. În fond, oriunde e mai bine decât într-un adăpost de câini. Te rog doar să ai răbdare cu mine până voi avea încredere că în brațele tale sunt în siguranță. Cu toate că experiența adăpostului a lăsat în mine o mare durere și nesiguranță cu privire la intenția oamenilor, să știi că nu sunt deloc, dar chiar deloc agresivă. Prefer mai degrabă să fug cu codița între picioare decât să atac. Așa am făcut mereu.
Sunt convinsă că dacă am fost salvată din adăpostul de câini, este pentru că am o șansă la viață, la a fi un animal perfect în curtea ta! Am nevoie de ajutorul și răbdarea ta tău. Cu lacrimi fierbinți, te rog ia-mă acasă.

Daca doriti sa adoptati aceast catel va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.