Cherrie – Adoptata

12 iunie 2017

Cherrie – Adoptata

Astăzi vă facem cunoștință cu Cherrie, o frumusețe în toată regula. Cu mare părere de rău, dar pentru propria ei bunăstare și confort, stăpânii săi sunt nevoiți să predea ștafeta unei alte familii.
Cherrie, nu numai că este întruchiparea nobleței , dar aidoma frumuseții clasice pariziene, este o adevărată pisică domnească, o personalitate puternică, cu mult stil și luxuriante veleități artistice. Și nu este o simplă coincidență faptul că a fost adusă tocmai din inima Parisului.
In vârsta de 6 ani, este sterilizată, deparazitară și cu vaccinurile la zi. Căutam pentru frumoasa Cherrie o familie care să îi poată oferi acces la curte, deoarece este o pisica ce iubește libertatea și natura. Viața de apartament nu este pentru ea.
Cherrie nu este pentru oricine, de aceea ne dorim foarte mult niște stăpâni iubitori, responsabili și, cel mai important, răbdători până când pisicuța se va adapta schimbărilor.
Deoarece necesitatea adopției acesteia este urgentă, vă așteptăm pe toți cei interesați să ne contactați prin mesaj privat pe pagina noastra de Contact: http://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu
––––––––––––––
Data nasterii: 03.2010
Sex: Femela
Foloseste litiera: DA
Prietenos fata de catei: NU
Prietenos fata de alte pisici: NU
Sterilizata: DA
Deparazitata intern/extern: DA
–––––––––––––––-

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • two × 2 =